The best Side of ξενοδοχεια κυπαρισσια
The best Side of ξενοδοχεια κυπαρισσια
Blog Article
Μεγάλο μπάνιο το οποίο έχει και πλυντήριο και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί κάποιος για την διαμονή του.Μπαλκονι και μπροστά και πίσω με τραπεζάκια και καρέκλες.Το μπροστινό είχε θέα την Μονεμβασιά. Η κυρία Λίτσα μας έφερε πρωινό δύο φορές ενώ δεν ήταν στις παροχές.Μειναμε πολύ ευχαριστημένοι από όλα και σίγουρα θα το ξαναεπισκευτουμε.
Εάν βρεθείτε στην περιοχή αξίζει να επισκεφθείτε το Κάστρο Καλογριάς στην περιοχή Καστέλλι. Τα ερείπια του Κάστρου βρίσκονται σε έναν χαμηλό παραλιακό λόφο ανάμεσα στον οικισμό Κυπαρίσσι και στην παραλία Κυπαρισσίου. Πέρα από την αμυντική προστασία, η θέση του λόφου είναι τέτοια έτσι ώστε να κρύβει τον οικισμό από την θάλασσα. Η ιστορία του Κάστρου δεν είναι, δυστυχώς, γνωστή, αναφέρεται, όμως, ως «Βυζαντινό».
Πρόκειται για μια πολύ όμορφη, σύγχρονη και προσεγμένη εγκατάσταση. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα με μοντέρνα και άνετα έπιπλα και έχουν εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα.
Στεριά στον ορίζοντα δεν υπάρχει –πέρα μακριά, στη νοητή ευθεία βρίσκεται η Μήλος, αλλά όσο και αν προσπαθήσεις δεν θα καταφέρεις να τη διακρίνεις.
Μια άλλη ασθένεια που μπορεί να προσβάλει τα κυπαρίσσια δέντρα είναι η ασθένεια του καρκίνου. Αυτή η ασθένεια προκαλείται από έναν μύκητα που προσβάλλει τον φλοιό του δέντρου, οδηγώντας σε καρκίνους που μπορούν να περιχαρακώσουν και να σκοτώσουν τα κλαδιά.
Αποθήκευσε την αναζήτηση σου για να λαμβάνεις άμεσα ειδοποιήσεις για όλες τις νέες ενοικιάσεις κατοικιών που σε ενδιαφέρουν Αποθήκευση αναζήτησης
Για την πρόληψη των προσβολών, συνιστάται να κλαδεύετε τα προσβεβλημένα κλαδιά και να τα καταστρέφετε.
Ενεργειακά πιστοποιητικά Βρες επαγγελματίες για την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού.
Το Κυπαρίσσι είναι κτισμένο στη θέση της αρχαίας πόλης Κύφαντα, (σημερινή Παλαιόχωρα), γνωστή για τα πηγαία νερά της, εξού και η δεύτερη ονομασία του «Βρύση».
Το Διακόφτι είναι το κύριο λιμάνι των Κυθήρων, εκεί όπου καταφθάνουν όλοι οι επισκέπτες του νησιού. Βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νησιού και αποτελείται από έναν οικισμό που συνδέεται με μια νησίδα μέσω μιας τσιμεντένιας γέφυρας.
Οι άλλοι δύοι οικισμοί είναι νεότεροι και αποτελούν τα επίνεια του. Η Παραλία με τα αναπαλαιωμένα σπίτια δίπλα στη θάλασσα, θυμίζει έντονα αιγαιοπελαγίτικο νησί ενώ η Μητρόπολη έχει χάσει την αρχιτεκτονική της ταυτότητα τα τελευταία χρόνια λόγω της έντονης οικοδομικής δραστηριότητας, click here αποτέλεσμα της τουριστικής ανάπτυξης.
Το λιμάνι βρίσκεται στην νησίδα ενώ ο οικισμός και η παραλία στο κύριο μέρος του νησιού.
Γιατί ξεραίνονται τα κωνοφόρα δέντρα; (κυπαρίσσι, τούγια, λέιλαντ, γκολντ κρεστ, πεύκο, έλατο)
Στον Αβλέμονα θα βρείτε πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια και καφέ, καθώς και μίνι μάρκετ για οτιδήποτε χρειαστείτε.